NE ZBOGOM VEĆ DOVIĐENJA

NE ZBOGOM VEĆ DOVIĐENJA

NE ZBOGOM VEĆ DOVIĐENJA

…Ni u tvome srcu vjetra više nema u tvojoj kosi ne mogu biti sol,
obala je pusta i bura se sprema, gdje nas je vrijeme odnijelo…

Maturanti su završili svoje putovanje u Domu. Lijepa i šarolika razglednica prepuna životnih iskustava i događaja došla je svome kraju. Protekla tri mjeseca našim učenicima i svima koji prate i cijene naš rad i postignuća, pažnju smo poklonili virtualno, na našoj web stranici. Virtualni svijet postao je glavni glasnik nadolazećih događaja i vijesti, mjesto učenja i prostor ponosnog evociranja uspomena.
Usprkos preprekama i potrebi da svoje živote, a time i aktivnosti prilagodimo novonastalim okolnostima, odlučili smo nastaviti s dugogodišnjom tradicijom nagrađivanja najboljih učenica i učenika generacije maturanata na odlasku.
Tradicija nerijetko oslikava naše identitete, pobuđuje uspomene i sjećanja na godine provedene u radu s jednim mladim životom. Vođeni kriterijem vrednovanja učeničkih zasluga kroz tri, četiri ili pet godina boravka u Domu, analizirajući i ocjenjujući sudjelovanja u aktivnostima i programima Doma, Vijeće odgajatelja Učeničkog doma srednjih škola Bjelovar na sjednici održanoj dana 25.svibnja 2020.g., odlučilo je da nagrade i priznanja budu dodijeljena:

NAJMATURANTICA GENERACIJE školske godine 2019./2020.
MARIJETA GNJEČ ( prva odgojna skupina )
NAJMATURANT GENERACIJE školske godine 2019./2020.
JURICA ORŠULIĆ ( osma odgojna skupina )
DODATNO NAGRAĐENE UČENICE I UČENICI OVOGODIŠNJE GENERACIJE MATURANATA
ENA RAVLIĆ ( osma odgojna skupina )
PATRIK BALOG ( osma odgojna skupina )
ALEKSANDAR ZAGORAC ( prva odgojna skupina )
Svečana dodjela nagrada održat će se dana 18.lipnja 2020. godine u Domu učenika srednjih škola Bjelovar s početkom u 13:00 sati.