Poštovani roditelji i dragi učenici….

Poštovani roditelji i dragi učenici….

Poštovani roditelji i dragi učenici….

 

Dom učenika srednjih škola Bjelobvar od 7.04.2020., Odlukom BBŽ i Kriznog stožera uključio se preventivno u borbi protiv COVIDA-19. Naša ustanova namijenjena je zdravstvenim djelatnicima koji rade u turnusima. Po završetku smjene (koji nisu sa područja grada) testiraju se i čekaju rezultate. U koliko su negativni idu kući, u suprotnom idu u bolnicu. Do sada nije obolio ni jedan zdravstveni djelatnik.
Budući da u našem Domu, živi gotovo 80% budućih mladih zdravstvenih djelatnika, te vjerujući u vaše dosadašnje  znanje tijekom školovanja i prakse, znam da pružate potporu svojim budućim kolegama.
Na upite i komentare o vašim osobnim stvarima, koje su ostale u Domu, možete biti mirni, na sigurnom su i neće biti nikakvih problema da ih preuzmete kada za to dođe vrijeme.. U želji da što prije prođe ova ugroza, a proći će, pozivam sve roditelje i učenike na puno strpljenja, koje nam je svima, sada najpotrebnije. Poštujte preporuke Kriznog stožera, čuvajte se i aktivno sudjelujte u učenju na daljinu.
Također pozivam roditelje da podmire trošak smještaja i prehrane za svoju djecu, za mjesec veljaču 2020.(tko nije). Za ožujak 2020., tko je uplatio cijeli mjesec, polovica Uplate prenijeti će se u mjesec povratka u Dom ili izvršiti povrat..

Na sva pitanja i informacije vezano za uplate, osobne stvari, razduženja, možete i dalje dobiti svaki dan od ponedjeljka do petka u vremenu od 8.00 do 12.00 sati,na telefonske brojeve: 043/244-731 ili 043/241-506 našeg Doma ili na mail adresi info@dubj.hr i ravnateljica@dubj.hr.

S poštovanjem,
Ivana Tomić Butković, prof.

 

Podijeli, kopiraj link ili printaj!